چاقوهای نان اغلب با تیغه های نازک بلند با طول حدود 20-30 سانتی متر مجهز می شوند.
آنها عمدتا برای برش نان می توانید از چاقو شکاری نیز در نظر گرفته شده اند، اما همچنین برای برش دادن سایر محصولات پخته شده – هم ترد و هم نرم بسیار مفید هستند.
این چاقوها همیشه دارای تیغه های دندانه دار هستند، اما عمق و فاصله هر دندانه می تواند از چاقویی به چاقوی دیگر متفاوت باشد.
به عنوان مثال، یکی ممکن است دندانه های عمیق با دندان های بسیار برجسته داشته باشد که فقط دو تا سه میلی متر از هم فاصله دارند.
دیگری ممکن است خوشه های ظریف و حلقه ای شکلی داشته باشد که شبیه ابرهایی است که با دست کشیده شده اند.
لازم به ذکر است که انواع چرخ دنده برای کارهای مختلف مناسب است.
چاقوهای حکاکی از نظر طول تیغه و ارتفاع تیغه شباهت زیادی به چاقوهای نان دارند.
با این حال، تفاوت آنها در این است که تیغه آنها به جای دندانه دار، مستقیم است.
تفاوت دیگر این است که نوک آنها نوک تیز است، در حالی که بیشتر چاقوهای نان دارای تیغه های کند یا پای گوسفند هستند.
چاقوی حکاکی معمولاً برای برش برش های گوشت از بوقلمون پخته، مرغ، ژامبون یا کباب در نظر گرفته شده است.
می توانید از آن در تهیه و سرو استفاده کنید. چاقوها از این نوع نیز کاربرد ثانویه دارند – گوجه فرنگی و سایر میوه ها و سبزیجات نرم .
احتمالاً همه کاره ترین چاقوهای موجود در این لیست، چاقوی کاربردی است که می تواند جایگزین بسیاری از چاقوهای دیگر شود.
در حالی که تطبیق پذیری آن شگفت انگیز است، یک نقطه ضعف نیز دارد.
این بدان معنی است که او نمی تواند این عملکردها را با دقت روشن انجام دهد. اگر به دنبال چاقویی با برش با کیفیت هستید، احتمالاً باید چاقوی مخصوص آن برش را انتخاب کنید.
با این حال، هنگامی که می خواهید یک ساندویچ را برش دهید، یک چاقوی کاربردی بی نظیر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.