تولید سبزیجات گلخانه ای تجاری یک کار سخت و پرهزینه است.
فقط مدیریت متخصص می تواند از ضررهای مالی در مقیاس بزرگ جلوگیری کند.
انتشارات ارائه دهنده اطلاعات عمومی از کتابخانه ها در دسترس هستند.
اگرچه چندین شرکت فرصت های سرمایه گذاری بسته، تامین تجهیزات، مواد و مشاوره را ارائه می دهند، اما هیچ یک از اینها نمی تواند موفقیت را تضمین کند.
در میزان تولید خیار گلخانه ای هیچ جایگزینی برای تجربه وجود ندارد.
بسته به تعداد واحدهای خریداری شده، هزینه های گلخانه ای دوبل پلی اتیلن در سال 1994 حدود 7.00 تا 8.00 دلار برای هر فوت مربع خواهد بود.
تجهیزات هیدروپونیک 1.50 تا 2.00 دلار دیگر برای هر فوت مربع هزینه خواهند داشت.
هزینه زمین، آمادهسازی سایت، فونداسیون، کفهای بتنی و خدمات برق، آب و گاز ممکن است 4 تا 5 دلار برای هر فوت مربع هزینه داشته باشد.
تعدادی از مواد مختلف در سازه ها و پوشش های گلخانه استفاده می شود که می تواند منجر به طیف گسترده ای از هزینه های کل ساخت و ساز شود.
این راهنما به مهندسی گلخانه یا پوشش ها نمی پردازد.
خیار سریعتر از گوجه فرنگی رشد می کند و زودتر تولید می کند.
خیارهای “انگلیسی” یا “اروپایی” گونه های بدون دانه (parthenocarpic) یا همه گونه های ماده (gynoecious) هستند که برای تولید گلخانه ای استفاده می شوند.
آنها عملکرد بالاتری دارند و برای گرده افشانی نیازی به زنبور عسل ندارند. آنها به طور مشخص با خیارهای برش معمولی متفاوت هستند، بنابراین باید قبل از تولید،
تعیین کنید که آیا بازار مناسبی در منطقه شما وجود دارد یا خیر.
با این حال، از آنجایی که این نوع خیار بسیار متفاوت از خیار برش معمولی است، تقریباً در تمام طول سال می توان مقداری بازار پیدا کرد.
گونه های معمولی خیار برای گرده افشانی به زنبور عسل نیاز دارند. زنبورها مشکلات مدیریتی در تولید گلخانه ای زمستانی دارند و قیمت خیارهای معمولی تولید
گلخانه ای را توجیه نمی کند.
خیار به دمای بالاتری نسبت به گوجه فرنگی نیاز دارد، بنابراین به طور کلی به عنوان محصول بهار یا اوایل تابستان رشد می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.