حقایق تاریخی و توصیفات گیاه شناسی کنجد

برخی از حقایق تاریخی و توصیفات گیاه شناسی کنجد پاکستانی آورده شده است.
برخی از مطالعات طعمی دانه‌ها و روغن‌های کنجد خام و بو داده شرح داده شده‌اند.
ترکیب و برخی موارد استفاده نیز به اختصار گزارش شده است.
کنجد از دیرباز در مشرق زمین به عنوان یک غذای سالم که انرژی را افزایش می دهد و از پیری جلوگیری می کند، در نظر گرفته شده است.
روغن کنجد از نظر تجربی به عنوان یک روغن پخت و پز شناخته شده است که در مقایسه با سایر روغن های خوراکی در برابر تخریب اکسیداتیو بسیار مقاوم است.
تا همین اواخر هیچ مطالعه علمی برای روشن کردن این جنبه‌های جالب دانه کنجد خام وجود نداشت.
اما نویسنده و اعضای گروهش مطالعاتی را در مورد روشن‌سازی شیمیایی اصول آنتی‌اکسیدانی دانه و روغن کنجد آغاز کردند و به طور گسترده اثر ضد پیری کنجد را بررسی کردند.
حضور انواع ترکیبات فنل لیگنان آنتی اکسیدانی جدید در دانه و روغن کنجد شرح داده شده است. سزامینول به عنوان یک اصل آنتی اکسیدانی جدید در روغن سالاد کنجد چینی خام شناسایی شده است.
مکانیسم فعالیت آنتی اکسیدانی برتر روغن کنجد بوداده در حال روشن شدن است و با اثر هم افزایی محصولات قهوه ای شدن با توکوفرول، سزامول و سسامین مطابقت دارد.
نتایج قابل توجهی در مورد اثر ضد پیری کنجد در مجموعه ای از آزمایشات حیوانی نشان داده شده است.
اثر سرکوبگر بر پیری در موش با تغذیه طولانی مدت کنجد سیاه خام نشان داده شد. لیگنان‌های کنجد وقتی به توکوفرول‌ها اضافه می‌شوند اثر هم افزایی بر فعالیت‌های ویتامین E داشتند.
  • منابع:
    1. The chemistry and physiological functions of sesame
  • تبلیغات:
  1. انواع مدل های استفاده از زرشک
  2. قرار دادن سطلهای زباله توسط دولت جهت هوشمندسازی
  3. نوزادی که از بدو تولدحرف می زد!
  4. تشخیص دوپینگ کشتی گیر نوجوان با مصرف ارده کنجد   !!

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.