برای اینکه از فواید مختلف سیر ترشی فله بهره مند شوید، باید راه هایی برای خوردن سیر نیز ابداع کنید، حتی با وجود اثربخشی، در اثربخشی به دست آمده از یک روش غذا خوردن تفاوت وجود دارد.
به عنوان راهی برای انتظار اثرات مختلف سیر، ساده ترین و موثرترین روش خوردن سیر را که همان رنده خام است را توصیه می کنیم.
روش خوردن سیر خام موثرترین راه برای دریافت فواید سیر برای سلامتی و استفاده از اثر ضد باکتری است.
وقتی سیر رنده می شود، دیواره های سلولی از بین می روند و ماده فعال آلیین موجود در سیر با آنزیم آلیناز واکنش می دهد و مقدار زیادی آلیسین تولید می کند.
سیر خود بوی ملایمی دارد اما وقتی رنده شود آلیسین تولید می شود و بوی منحصر به فردی به آن می دهد.
محدودیتهای زیادی برای خوردن آن در خارج از خانه وجود دارد، اما اگر آن را در خانه میخورید، بهترین زمان برای تأثیرگذاری 10 دقیقه پس از رنده کردن آن است.
البته آلیسین را می توان با برش دادن نیز تهیه کرد که امکان انتخاب طیف وسیع تری از غذاها را فراهم می کند، اما مقدار آلیسین کمتر از رنده شده است.
شکی نیست که موثرترین روش غذا خوردن رنده شده است که بیشترین تماس را با هوا می دهد و آلیسین تولید می کند.
روش های توصیه شده برای خوردن سیر رنده شده به عنوان چاشنی مانند بونیتو سرخ شده، حل شده در رامن و افزودن به سس یاکینیکو و سس سالاد است.
یکی دیگر از روش های توصیه شده برای خوردن آن اضافه کردن زرده تخم مرغ، روغن زیتون و سس مایونز برای تهیه سس آیولی است.
به عنوان راهی برای استفاده از اثرات سیر، مهم است که آن را در ترکیب با غذاهای غنی از ویتامین B1 مانند گوشت خوک مصرف کنید.
همانطور که قبلا ذکر شد، آلیسین موجود در سیر به ویتامین B1 متصل می شود که نه تنها هضم و جذب ویتامین B1 را بهبود می بخشد، بلکه فواید سلامتی آن را نیز افزایش می دهد.
حتی اگر غذاهای حاوی ویتامین B1 زیادی مصرف کنید، میزان جذب آن پایین است و مقدار قابل جذب در یک نوبت حدود 5 میلی گرم تا 10 میلی گرم است و بقیه بدون جذب دفع می شود.
این یکی از دلایلی است که اگر ویتامین B1 همراه با سیر مصرف شود، می تواند به طور موثر جذب شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.