«ترکیب چای» که با افزودن عطر یا مخلوط کردن برگهای چای از نژادهای مختلف تهیه میشود، دائماً دنیای جدیدی از چای را ایجاد میکند.
طور کلی، موارد زیادی وجود دارد که چای دم کرده نظیر چای گلین 500 گرمی با یک برگ چای می نوشید، اما می توانید از «ترکیب چای» با رایحه ای خاص یا مخلوطی از دو یا چند برگ چای مختلف لذت ببرید.
علاوه بر برگهای چای، مواد تکمیلی به چای کیسههای یکبار مصرف اضافه میشود که معمولاً میبینیم تا طعمی غنی ایجاد کند، که همچنین نوعی «چای ترکیبی» است.
«ارل گری» که عاشقان زیادی در سرتاسر جهان دارد، همچنین یک «چای ترکیبی» است که در قرن نوزدهم در انگلستان ساخته شده و با طعم ترنج طعمدار شده است.
افسانه ای وجود دارد که Shennong اولین کسی بود که چای را کشف کرد.
افسانه های زیادی در مورد منشاء چای وجود دارد، مانند این نظریه که درخت چای از مقبره پیون جائه مینگ در چین رشد کرده است، و این نظریه که درخت چای از پلک های بوددارما رشد کرده است .
منشاء درخت چای معمولاً هیمالیا یا یوننان در چین در نظر گرفته می شود و در روزهای اولیه به طور گسترده ای به عنوان یک شیرین کننده در مواد غذایی مانند ادویه هایی مانند فلفل استفاده می شد.
همچنین به عنوان داروی ادرار آور و خلط آور استفاده می شد.
روش نوشیدن چای توسط گاوهای گوشتی تدوین شد و چای به یک فرهنگ مستقل و مستقل از سایر غذاها تبدیل شد.
در عصر سه پادشاهی، رسم پذیرایی از مهمانان با چای به تدریج رایج شد و در عصر وی و جین، خوانندگان چئونگدام از ایده پرورش یکپارچگی با چای حمایت کردند و شروع به لذت جدی از چای کردند.
در زمان سلسله تانگ، رسم دم کردن و نوشیدن چای اصلی ترین بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.