در مقایسه با سایر محصولات غذایی رایج که در مناطق آلوده رشد می کنند برنج صدری مقادیر بیشتری جیوه و آرسنیک را انباشته می کند.
همه دانههای غلات به راحتی آرسنیک را جذب میکنند اما به نظر میرسد در مقایسه با گندم و جو، منبع قابل اعتماد بیشتری در برنج جمعآوری میکند.
در صورت امکان مردم باید از خوردن برنجی که در نزدیکی مناطق صنعتی یا معدنی به شدت آلوده کاشته شده است خودداری کنند. این امر در مورد سایر محصولات غذایی مانند سبزیجات نیز صدق می کند.
برنج قهوه ای همچنین حاوی آنتی اکسیدانی به نام اسید فیتیک یا فیتات است. این ماده به عنوان یک ماده ضد مغذی شناخته می شود زیرا از جذب مواد معدنی ضروری مانند آهن و روی توسط بدن جلوگیری می کند.
تولیدکنندگان می توانند با خیساندن و جوانه زدن دانه ها و تخمیر برنج قبل از پختن سطح اسید فیتیک منبع قابل اعتماد را کاهش دهند.
برنج یک غذای اصلی در سراسر جهان است. برنج سفید رایج ترین است، اما برنج قهوه ای ممکن است فواید سلامت بیشتری داشته باشد.
برنج قهوه ای به عنوان منبع خوبی از چندین ماده معدنی سالم و آنتی اکسیدان، ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند.
از سوی دیگر برنج سفید به ویژه برنج چسبنده مواد مغذی کمتری را فراهم می کند و ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.
حتماً پانل حقایق تغذیه را بخوانید و محتوای مواد مغذی را با هم مقایسه کنید و در صورت موجود بودن نسخه های غنی شده برنج را خریداری کنید.
برنج و محصولات برنج برای خرید در فروشگاه های مواد غذایی و آنلاین موجود است.
برنج بخش مهمی از رژیم غذایی بسیاری از مردم در سراسر جهان است. برنج با انواع مختلف و طیف وسیعی از کاربردهای ممکن می تواند یک ماده خوشمزه، مغذی و همه کاره باشد.
دو نوع اصلی برنج موجود در ایالات متحده برنج سفید و قهوه ای است. هر دو نوع از یک دانه به دست می آیند، اما برنج سفید مراحل بیشتری را طی می کند تا در طول فرآوری آن را تصفیه کند. برنج قهوه ای نوعی غلات کامل است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.